Sunday, September 6, 2009

cabaran ramadhan

tajuk skema gile.tau. -_-"

i know i've been posting quite merapu posts few days back.biaselah,jiwe kacau kn.haha..but today,lets share smthing a bit serious.

i never tot dis cud happen..with only 23days left before my departure to egypt,smhow there's rumors saying that the university fee is increasing..for the regular program,from 65k to 175k..gile sial..n for my prog,manchester prog,i haven't got any info bout dat..tapi klo naik 3x gande jgak,then IM DEAD.there's no wayy we can afford the fees..bek aku blaja kt cni jek..kt cyber tu..sialan btol..itupon if i have dat much of money la,which,I DON'T THINK SO..but whatever it is,its still a rumors so,kami sume masih berdoa supaye pluang utk blaja medic tu masih terbuka utk kami.AMIN.

mslhnye im like so ready to become a medical student.im just not ready to go to egypt.hik2.

if egypt gonna cost too much,then im going back to UiTM.bodoh msti aku gelak ngn pntadbiran UitTM sbb aritu poyo2 tolak twrn dia kn.siap anta surat xleh dtg konvo lagi.hahahaha.

eyh.cool2.things r not yet happening faz.chill2..pray for the best. ;)

but whatever it is....im so tired of being the surirumah spnuh mse thingy..sangat penat n aku x suke..i even hav to sacrifice my sleeping time sbb klo aku tido kul 2 cm biase i dun think i can get up on time to prepare sahur. *sigh* n my brothers sume bz keja n usually dorg akn smpai umah tired and all and cume mahu mkn dan tidor saja.no helping hands..grrr..tapi kalo cuti abg aku tlong.n dats why i love weekends ;p

jangan marah tapi kalo yuran btol2 naik i don't think i mind going to uitm.but aku da bazirkn mase satu sem la mknenye *sigh*

feels like beronggeng tomorrow..atos ku da mengaum2 tu.haha. ;p

9 comments:

mei said...

uitm d hati mu yea faz :p

fuzzyskuzzy said...

tu lah.uitm di hatiku.hahaha!

alah tapi bpk kite ckp kalo leh tuka,dia suh amik yg regular tu.tu pon if prog kite tu nek harge la...hrp2 x..uhuk..

duwenk said...

lowhh.. camtu lakk.. uhhuu

fuzzyskuzzy said...

ustad xkn xtaw sal yuran nek harge neh? huhuhu..

fathin fatiha said...

insyaAllah..tak naik tu..
mansoura main acah2 je..=)

duwenk said...

shhhhhhhhhhhhhh... ustat hapenye?? hohh....

ringo said...

tu la.klu yuran tuh nak bandingkan dgn uitm,ko bleh byr yuran tok 5 generasi kau. dgn jiran2 kau pnye yuran pon bleh nk tampung. klu uitm la.

fuzzyskuzzy said...

hahaha..ouhhh bukan ustad ke.? salah org ler ni..maaf ye abg kembar hari jadi! ;p

hahaha! ye la ko rangga..vespa pon aku leh tlg belikan utk ko kn..wahahaha..

hanafijaafar said...

akhirnye aku dah jadi follower kamu...

oh, pasal surgeri tu, ko bace je la kat blog aku tu.