Wednesday, September 1, 2010

ni yang tak best ni

antara sebab aku tekan butang follow sesebuah blog tu ialah kerana kekerapan bloggers itu mengupdate blognya adalah tinggi..jadi aku follow sebab bila aku bosan,maka aku adelah bahan untuk dibaca sambil2 online.haa kan seronok.lagi2 bila bahan yang ditulis selalunya kelakar dan berkaitan isu2 kehidupan.

tapi yang tak bestnya bila blogger yang aku follow ni dah ada gelfren/boyfren..knapa aku ckp mcm tu? sbb mostly masa aku start follow blog budak tu salunya time tu dia single lagi..and skarang ni bila masing2 dah berpasangan,haram blog tak update.maka hari2 aku yang bosan tidak dapat diisi dengan informasi berguna dan menghiburkan yang selalu mereka selitkan di dalam post mereka.

dah tu skarang kome nak aku bace blog mende kalau tak update kan? >.<

3 comments:

mei said...

HAHAHAHAAHAHAH!!

matcendol said...

pak mat cendol baru start blog..mai la follow

NiDaYanA said...

hai~ follow me meh! hee~ :p