Saturday, September 4, 2010

jealousy

kadang-kadang kan..kadang-kadang je tau tak selalu...hee..kadang-kadang aku jealous betul tengok orang tengah bercinta ni..tapi,tak bermaksud aku nak..cuma aku jealous je.hahaha..lagi-lagi kawan yg aku rapat..sebab macam seronok je tengok kawan-kawan aku ni bergaul dengan kawan-kawan girlfriend dia and vice versa..macam seronok..dulu masa aku dengan ex aku tu,kawan-kawan aku semua aku kenalkan..kawan-kawan dia ade la aku kenal dua tiga kerat.bukan sebab dia taknak kenalkan,tapi sebab dia takde kawan sebenarnya.HAHA..tapi sekarang ni cerita lagi best,tiba-tiba ex aku ni nak baik-baik dengan semua kawan-kawan aku,tapi dengan aku,dia cari bila dia susah jer.heh.taktau la nak marah ke tak kan,tapi bila dia cari aku bila dia susah,aku terasa macam ' wah aku ni orang yg boleh dipercayai lah ketika dalam kesusahan ' and that thoughts make me happy.haaa.senang je nak aku happy kan..muahaha..

cuba kira berapa banyak imbuhan telah digunakan utk post ini.hahaha.sekian.

5 comments:

ringo said...

tajuk post tiru aku. bwekk

fuzzyskuzzy said...

tu la dia.aku baru perasan.cis kau.sibuk nak sehati sejiwa dengan aku.. >.<

H said...

bab cari kwn3 tu tak sama. tp cari time susah tu ye serupa lh nasib kita. haha.

leely said...

like button xde plak kat sini..hehe

fuzzyskuzzy said...

hani..tu lah kan.haih

leely..hahaha..nanti aku buat eh like button tu. ;p