Tuesday, July 6, 2010

1st week of holidayssss

nothing much had happened.went to ikea @ the curve on saturday.besshh dapat karipap sedap! hahaha! makan di teppanyaki.nyum2.haha..ouh dan lily brjumpe kucing yang mnakutkan.HUA3!~


on sunday,went to grand season hotel.i helped lily's mom being a patient..we've been given a situation and we were asked to act on it..it was kinda fun :D tengoklah muke konon-konon patient ni.bahagie aje.HAHA.




the next day, i just bored myself with youtube-ing.tu yang bleh post lagu justin bieber tu.hahaha.


ouh aku tibe2 tersuke dengar korean songs.ni sume sebab Zee,pengaruh kuat btol.hahaha.ouh dan mungkin jugak akibat dari menonton terlalu byk cerita korea.hee.aku SUKE GILE minah ni! :D:D:D


p/s: baru aku tau kenapa tiba2 fynn jamal dan hanis zalikha popular semacam baru2 ni. i mean, dorang mmg la dah popular dari dlu for me, but now macam lebih sikit, a bit diff la. masuk reality show rupe2nye. huhu.

2 comments:

syazana said...

nak meatball ikea...sob2

fuzzyskuzzy said...

eh eh..syazana la! hehehe..moh ler dtg ikeaaa :D:D