Sunday, March 28, 2010

urghh

rasa seperti mahu grab a snickers sahaja..stress2 macam ni mmg best makan coklat.haih..knape la aku gemok smpai perlu berdiet dan perlu pk dua tiga kali utk beli one bar of chocolate untuk mengelakkan rasa bersalah berpanjangan yg akan dtg selepas beli dan makan choc tersebut sbb mmg impossible utk makan dan tidak rasa bersalah bila berat dah mlampau-lampau naik dan mcm susah gile mahu turun. -_-" banyak tak aku cakap? HAHA.

tau tak,dua hari aku takde kelas.aku duduk rumah.aku STUDY..bukan nk bangge la kan,tapi ade benda nak cite ni.study dah pulun,smpai kebas-kebas bontot dah duduk..tadi,tusyen dgn DR. O.B dia tanye2 soalan.mcm biaselah dia mmg ske tnye2 kan..lepas tu kan..aku bukan tak boleh jawab tau.cume,mcm tergagap n terkesima n terblur skejap dgn soalan2 dia,lpas tu,dia cakap " YOU NOT STUDY "...okey,forgive his english la kn,but the point is cara aku jwb tu maknenye macam org yg TAK study.padahal aku da study dua hari weh,TWO whole days..sekarang boleh faham tak perasaan aku mcmane?

siape cakap kanak-kanak dyslexia ni suma ade intelligence beyond average? aku tak pon.yes,i was a dyslexic child.malangnye,smpai skarang aku masih lembab lagi..kiri kanan pon aku kdg2 fail smpai abg aku mrh sbb kadang-kadang 'ter'bagi direction salah time dia driving.NGAHAHA..! kenapa aku tak ade pon inteligence beyond average ni? knp aku takde pon kelebihan mcm dorg? tak boleh pon melukis dengan cantik mcm Leonardo Da Vinci atau menjadi sebijak Albert Einstein?????!! kenapa kenapa....LEIHHH???? T_T

papepon,aku bersyukur manchester program takde oral test.aku mmg jenis gagap sket kalo kene tanye.bnda tau pon boleh jadi taktau.HAIH.

and sekarang ape yg buat aku lagi down ialah,aku terasa sangat,erm,_____ dpan kwn2 aku.stress tau tak.i know that they never judged me,but the thing is aku sndri rase mcm aku tak sepantas dorg n bnda tu buat aku stress..aku stress sebab pncapaian aku tak sehebat diorg walaupon effort tu dah bnyk..ya Allah,besarnya ujianMu..........

i may look very happy,but deep inside,no one knows...tapi betol,aku tgh down sebenarnye..sebab....adelah....aku tak patut pon rase down psl ni,tapi,tulah..da ter bwk2 plak la perasaan down tuh....konflik jiwa.haih. -_-"

tgk..da bpe kali mengeluh ni..haih lagi...mumkin PMS....mumkin.................

p/s: Ada Apa Dengan Cinta.plis plis plis i need u as a remedy! ;p

3 comments:

hanafijaafar said...

somehow this post is so cool...

Nour Ashqeen Azmy said...

ahhaa comel je kak faz ni :D

fuzzyskuzzy said...

hanafi...it was written with anger,how come jadi cool plak?? hahahaha ;p

ikyn!! hahaha.awak lagi comel lah ;p