Sunday, February 7, 2010

yo yo

gile hape 2 minggu tak update.takde la gile.n,takde la rajin stadi sgt pon..cum,takde internet...hahahaha

tapi takpe...sebab...im in malaysia already! oyehh!! tapi,kulit kering akibat cuace sejuk mnyebabkn bdn terase sgt lain mcm! sungguh tak best..dan jetlag mnyebabkn aku tido dgn nyenyaknye ptg tdi n for sure mlm ni aku akn susah nk tido.pdn la muke.hahahaha.the plane ride home mmg best la kn..satu flight dgn sekumpulan lelaki2 kacak...feels like im in heaven.hahahaha..ouh lpas tu korg tau tak ramsis dgn nefertiti kawin mse umo dorg 15 dgn 13 klo tak silap? haha.i read those in the magazine on the plane..ouh lpas tu fakta yg mmg best.. " egypt is well known as mother of civilization " sbb they was like one of the earliest tmpt yg wujud civilization.the big question is.....what happen now? LOL. -_-"

exam sucks.susahgilebabinakmati punye okeh..study da byk..notes bersepah2..tapi,sdikit kuciwa tak dpt jwb! T_T.ok bukan sdikit tapi sgt!!!!!!!!!! hwaaaaaaaaaaaa T_T oke dah mls nk ckp psl exam sbb mcm sakit ati n tension n stress bile igt balik.yg penting, TAK BEST!

too much to tell,but yet cannot put things into words.pape jelah..oke mamat2 kacak sekitar bandar baru bangi sekalian,sila tunjukkan muke anda selalu yer...cik paz sudah pulang! hahahahahaha

p/s: terima kasih lah kerane menyombong sebegitu sekali.ouh lupe.hotstuff tak leh campor dgn org2 biase ek? hrmm...

1 comment:

syara said...

welcome home faz!