Friday, February 26, 2010

a cool way to celebrate ur 22nd birthday ;)

aku dah banyak kali cakap,aku suke tgk org bercinta..dah ber-tahun2 bercinta pon masih boleh jadi comel ape..

muffin yang dibakar dengan penuh kasih sayang...khas utk hari jadi nya...simbolik 22 ketul muffin,sempena hari jadi yang ke 22..ala..comel gile kotttt...!! :D:D

sape yang comel sgt ni? haa..ni lah besfren aku dunia akhirat..dalam ramai2 orang,dia la yg plg paham aku..kalo aku tension,aku mesti carik dia sebab aku tau dia bleh bagi aku tenang...kalo aku happy,aku msti tak sbr2 nak cite kt dia...walaupon kitorang baru je kenal dalam tahun 2006 macam tu,tapi BANYAK benda yg kitorang dah lalui same2..kan kan? heee...inilah orangnye..yang gemok sebelah kanan tu.. ( hahahaha jangan marah bal,aku pon gemok jugak ;p)

 
encik Babal juga mahu memotong kek bersame-same.hee.. ;p

happy birthday Chi Mei...!! terharu taaakkk....hehehe.nasib ade birthday party ni,kalo tak...tak sampai2 lagi aku pekan shah alam tu jumpe korg semua kan??? heeee...aku sayang korang semuaaaaaaa!! :)

kalau ade lagi sorang tu,mesti best kan..? itu pon kalau dia masih macam dulu la..dia dah lain sekarang.boo-hoo...takpe..korang pon dah cukup best bagi aku! ;p

Han, Wan, Rangga, Chi Mei, Aira, Fuzzy, Leely ;)

lagi gambar? facebook la.hahaha. ;p 

p/s: rangga is babal and babal is rangga..hahahaha.perlu okeh bagtau ;p

3 comments:

tirah watif said...

wah! muffin yg 'menggoda'.
haha

mei said...

lagi okay klw s0rg tuh xde.
klw dea ade kang awek uat hal pulak.
mer0sakkn majlis je :P
kte nk la pic muffin tuh!! huhh

leely said...

mei uat statement...hahaha..

kalo die dtg, nampak kita trus lari..whahaa