Friday, February 12, 2010

hoedown throwdown

kalo ari-ari aku mnari hoedown throwdown boleh kurus tak??? -_-"

http://www.youtube.com/watch?v=hj3OqMzNin4

aku penat lah jetlag.haramjadah btol.abes jam tidur aku dah tak benar.its 4 am and still i ain't sleeping yaw...this is wrong yaw...i shud b sleeping and wake up early tmrw yaww...and i cud make sum breakfast yawww...breakfast is the most important meal yaw,and it ain't right for u to skip it yawwww...tapi kalo tido mcm mane yaawww...oke aku dah merapu terowk ni maybe i shud try to get sum sleep

oke bye bye doakan esok aku bangun bangun aku dah kurus AMINNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!

:D

3 comments:

aphids said...

kurus itu sangat subjektif...
tapi subjek nya tak pernah kurus...
wahahaha...

fuzzyskuzzy said...

okeyyyy makan dalam yer statement tuh!!! hahahahaha ;p

penjantan said...

gemok utk selamanya..........