Friday, February 12, 2010

same ol same

i woke up dis morning finding im still ain't slimming down and it makes me sad yawww T_T

awak awakk..saye tahu,awak ada meeting penting..saye tak kisah..btol...tak kisah langsung psl meeting awak tu..sbb bukan pasal meeting tu yg saye nak cerite..tapi pasal awak...saye tahu,awak tu besar,anak mat salleh sume...bukan ape awak,kang kalo saye terbuat ape2 kat awak,tersenget tang hidung ke,dah awak nk kene plastic surgery plak,pergh mau beribu jugak nk tanggung semua tu...haih la awak..awak kacak awak tau tak..munawirin..berseri-seri! tapi kan awak,awak jangan lah buat prangai macam ni....hari dah la panas terik macam ni,awak boleh buat saye marah tau tak...bile saye marah saye jadi geram..bile saya geram,tak mustahil saye boleh belasah awak..btol awak..saye mmg ganas jugak sbenanrnye...awak taknak tengok saye ganas macam ni...jadi lebih baik awak jgn buat macam ni....


macamane saye nak kuarkan kereta saya kalau awak parking SEPARUH pagar rumah saye ha awak?? kang bumper ilang kang awak marah saye.haih............................... -_-"

3 comments:

Arina said...

hahaha...
aku ingt ape r td...ko ni faz...ha3

Lady Princess Kimono said...

hahaha. laaa, keta upenye. igtkn sbb pe la td. ish3

penjantan said...

ala...tk ckup separuh g 2...rilexla...