Friday, October 9, 2009

FINALLY!!!

yessss suda berjaya menetap di bumi Mesir selama 1 minggu dan baru skarang dapat mngupdate blog weyyyhhh!! sgt gembira bertemu internet.wpon cc ni sgt mnyeramkan dan lagu arab yg sgt kuat ini meng annoyingkan....aghhh tak kesah! janji dpt on9.hahahahahaha

ok ok..byk sgt nk cite.tapi mcm da x igt nk cite ape.yg pnting,sy selamat di sni kwn2.. :) tapi,mcm bengong jgk la..ats plane nk dtg cni aritu da kne ngorat ngn pak arab kan..naseb baik disambut oleh ustad kacak di pintu gate airport cairo tu.waah hepynye saye! hahahahahaah! [ sungguh berani statement itu kn ;p] pak arab mmg berperangai pelik.mereka gatal dgn plajar2 Malaysia..nmpk je kami mesti nk " malizi??? welcome2!" haha.jakun2.tapi yg best kt cni,klo rase nk ngumpat ke ape,ngumpat la dlm bhs mlayu..mrk tak phm..klo ade yg phm pon stkt ape khabar,slmt pagi shj..huhuh...tapi tu lah.satu je bnda x best kt cni...sbb byk sgt pak arab gatal2..gi mkn kt restoran pon nk berindustan ngn aku..men cak2 plak..grrr...

so..da sminggu kt cni..sume ok..senior sume baek2 dan byk mmbantu..terime kaseh kpd mereka..dan kpd senior2 yg kacak,ouh trime kasih krn mncuci mate saye.wah! haha! aku pon sntiase di kelilingi kwn2..tapi,aku tetap rase sunyi..mungkin sbb ni sume kwn2 baru aku..dorang masih blom btol2 knal aku..aku rindu unikopians skalian..aku rindu kawan2 lelaki aku..wargghhh rindu3!!!!!!

ughh so many to tell,yet,so little time..know wat? mase di plane.aku berpikir.dan aku terpikir.yg sbnrnya,aku dah tiade prasaan lagi skarang ni dekat u-know-who..smhow,rase mcm,he's not worth it.nuff said.

14 @ 15 klas start..wish me all d best okeh. :D

i'll update u guys later.missing my buddies in malaysia. lily,sab,rangga,chi mei,nina,cikin n YOUYOUYOUYOUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

mei said...

faz,makin hot kt mesir oh.heheh :p
encem x mamat arab tuh.kihkih :D

ringo said...

gile rindu sial!!

fuzzyskuzzy said...

tak pndg da ensem ke x..hahahahaa

omg rindu korg dua wehhhhhhhhhh :(

leely said...

rindu ko slalu lebih2..hehe..
cover2 skit cuci mata tu..haha

Anonymous said...

nak tumpang gak, Faz....i miss u too... -hehe, dis is dayah potter ok-

fuzzyskuzzy said...

i miss u all okeh!!!!!!!!

hahaha.baiklah. ;p

dayah!!!! ouhhhh im seriously missing malaysia rite now.ngeee...