Wednesday, October 28, 2009

meh cni aku nak cerita

ceh.tajuk nk poyo je. -_-"

ok ok.kalau anda ahli 10-1 bermula pade semester july 06- apr 09 anda mesti kenal saye.haha oke merepek.okelah.kalau anda ahli 10-1,anda mesti tahu apekah lipas dan apekah reaksi saya apabila lipas terbang mula masuk ke tingkap pada waktu malam saya sdg khusyuk stadi tuh. heh. dulu aku kolej, aku boleh dikate 'macho' la..tapi abid lagi macho,dia da overshadow aku.grr.haha! oke la,bajet macho la.hee.mcm knon2 tak takut ape2 en,slain biawak la ennnn....ngeee...tapi mmg tere r klo biawak tu dpt naik bilik 10-1..aku tabik pd usaha biawak tu naik tangga padahal kt lua bsepah2 mknn dia main kejar2 sambil uat cite sex in the city.oke ini da mlancong jauh.haha.

aku igt lagi pada suatu malam yg indah..aku rasa time tu da nk final kot.sbb sume org rajin stadi.hahah.so mase tu rmai2 tgh mlm,stadi kt kitorg pny,ehem,living hall..manusia yg terlibat mase tu,yg aku igt la..cik paz..lily..awien miktan teyn sue dayah.tu je la kot..haha..khusyuk gile stadi mlm tu..dak OM tgh blaja akaun ngn dak ACC tak silap..kitorg nga bc2 notes...pastu tibe2,dgr bunyik binatang terbang langgar2 dinding.sume cam carik2.oh,tak dpt dikesan.ignore.TUK! bunyik lagi...carik lagi..tak jumpe..hrrmm..maka sume mule la ade prasaan musykillah dalam diri.. " amende tu wehhhh..." ade yg jwb.. " kumbang kottt...." so sume smbg stadi balik...pastu awin bsuare dgn slambenye " eh tu lipas laaaa " sambil sebok menelaah notes dia..PAP! agkt je kpale,sume org da ilang dari kusi tu...sue ke dayah tah da tsangkut antare2 kerusi tu sbb nk lari kua dgn cpt punye psl smpai terlanggar2..hahahahhaa..yeah.begitulah hebatnye fobia kami pada lipas.

aku kt mesir ni..sampai2 uma ni lipas bapakla banyak.tapi lipas dorg kecik2 la..tak gentar sgt.STILL,fathin jugak la yg jadi cockroachbusters kt umah ni sbb dia plg rock.time kasih fathin..haha..dulu nmpk lipas je pgl dia..skang sume org nmpk lipas..mcm nmpk habuk je kot! ughhh!!! bayangkan,kitorg aritu dah ikut pesanan seorg abg senior yg prihatin,baik hati,lemah lembut dan sgt sygkan junior2 dia (oke bodek lebih), dia suh spray satu umah pastu kua then blk nmpk la lipas byk da mati.baiklah.mmg byk lipas yg mati.yg tensi nye,esok nye lipas tu byk blk -_-"..bak kate yana,lipas2 tu pengsan sahaje.grrr..maka,kami bngang,lalu spray satu meja dapur dan lap SATU PER SATU meja tu.yeah berkesan.utk dua hari yg mcm satu hari stgh je la kn.kmudian lipas itu kmbali..dah mcm2 bnda kami cube.agaknye lipas2 tu sume rase bau baygon tuh mcm perfume dorg je kot. -_-"..then,cube plak beli ubat gegat.ltak keliling meja tuh.mmg best.lipas tu lalu je ats ubt gegat tu tanpe prasaan.oke.sgt fed up.

kesimpulan: lipas mesir kebal -_-"

p/s: aku cite pasal lipas oke.bukan lebah yer kawan2.nak tau pasal lebah? :
lebah menggile + orang gile

2 comments:

mei said...

eee.geli lipas,ape nih.hahha :p

ringo said...

ala,nmpk pijak je la