Sunday, July 3, 2011

bye bye :D

so,its 9.40pm in egypt, 2nd of july. and,my result is not out yet..im heading to airport already tomorrow, so yeah penantian sia-siaku berakhir di sini. sobs..waaghh! i was overthinking of my result last night, and then i had a dream that everyone EVERYONE has already got their result but not me. due to some technical error or watevs,i didn't get my result. gila. maybe because i did not get to know my semester 3 result UP UNTIL NOW thats why im being paranoid like this. heh.okay sekarang have to go home without semester 4's result.senang cite result tahun 2 adelah sangat misteri. hurm. this is nerve-wrecking. -__-"

yey so finally, heading hooommeee..! somehow i felt like,semester 4 went by so fast. tup2 dah habis tahun 2 saya.insyaallah lah if i pass my exam kan..huk3..rasa macam baru minggu lepas tournament volley. rasa macam baru semalam pergi hurghada. hahaha okay over lah tu. >.<

eventhouugghh im not even home yet,i've already googled some cool places to go to..i hope my dad wud allow me to go lah kan..tapi haritu masa tengah exam dah bgtau dah,nak bercutiiii..hihihi..abah lets go to jeju island! ok melampau. pulau tioman pon boleh la bah. kalau pulau sipadan lagi syiok! :p ape2 pon nak jumpa bangi dulu, rumah saya yang kecil molek tu..i've lived with all girls these 3 months, its time to go home to my bros and dad..rumah bujang wehoo! tv,i'll be conquering u during the days..in the night i'll be arguing with dad nak tgk cite apa.wahaha..lamanya tak tengok tvvvvvvvvvvvvvvvv eeeee pathetic sangat >.< i miss my car, i miss my room, i miss bangiiiiii takpe2 sikit lagi faz..semoga perjalanan esok lancar,amin...

mcm tak caye je esok balik.hihi.

to all my friends yang stay and tak balik malaysia, be strong! takpelah tak balik this time, insyaallah next time boleh balik right? have fun in egypt! yang pergi cuti2 europe tu jgn lupa,i nak surfer boy satu,make sure with six packs :p yang tengah amik exam tu,all the best! yang exam baru nak start tu, study smart tau, i'll be praying for u guys :D n for my dentistry friends yg akan habis exam esok, gogo hwaiting!!! 1 more paper n u'll be freeee~~~ :D lagi utk siapa eh..okey utk org malaysia pulak, im coming homeeee, sila tunaikan janji2 manis anda semua utk saye..kui3..me wants tutti frutti satay apam warne warni (DONGHAE!!) dimsum hazelnut white coffee nasi kerabu nasi lemak cikyah murtabak roti canai nan tandoori rojak buah rojak mamak tembikai laici milo dinosaur burger ramly slurpee chillis red velvet macaroons cendol yong tau foo laksa okay sedap sangat *pengsan*

bye semua. :D

to my jiran i'll be missing youuuu #pengakuanberanimati hahahahha

3 comments:

faizdz said...

T_________T sedihnya baca blog awak fazzzz. huuuuuu. doakan aku wehhhh!. im very not so strong skarang

fuzzyskuzzy said...

alololo tamau sedih k faiz...mestilah aku doakan kau..takpe2,kau untung ade amir dekat sini..dia bleh teman kau..kn kn.. :D nti belajar elok2 k..kau boleh punya.chaiyok2!! :D:D

faizdz said...

huaaaaa. thanks faz! huu. tu lahh. alhamdulillah kan.
ko pun take care ye kat sana. jangan lupa kirim salam dekat orang kampung aku! gagaga.