Thursday, January 12, 2012

what 6 degree celcius can do to you

yes. its 6 celcius in Mansoura Egypt.

and its 4 am in the morning -,-

kalau Mansoura ni London ke New York ke memang dah salji dah. nasib baik ni Egypt. tak cukup humidity utk salji. tapi kalau Mansoura salji mmg style la! :p

6 hari lagi exam. and here i am writing a blog. sebab apa? sebab pukul 4 pagi ni, sejuk2 ni, tiba2 aku ada keinginan utk balik Malaysia dan kahwin.

HAHAHAHAHA.

environmental factor. please don't blame me  :3

btw aku takdelah gatal sgt nak kahwin tahap wajib kahwin ke apa. tapi cuma rasa macam, aaa at this age i should be worrying about getting married already. tu lah dulu kata nak kawen umur 27 KONON. 24 pon tak masuk lagi dah nak kahwin. haih. blame Egypt for having so many couples yg berkahwin. holding hands pergi kelas. bila sejuk ada org pelukkan. pergi joging sama2, naik basikal sama2..aagghh bahagia nya :') lepas tu kawan2 sekeliling makin lama makin ramai yg kawen..mmber2 yg dah ada anak tu dah mcm otw anak seterusnya..dan aku masih belajar. kerja pon belum wey. homai. tapi takpelah, dah ni jalan yg aku pilih..bak kata pepatah berakit2 ke hulu, berenang-renang ke tepian, bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian. :3 pepatah ke tu eh? ah whatever.

masalahnya, topik kahwin pon tak pernah disebut dengan abah. camne nak bincang pasal kahwin weh. macam scary je. wahahaha.

anyways siapa yg baca ni, doa2 lah jodoh aku cepat sampai. jangan lupa doakan aku dapat suami yg soleh. yg dapat membimbing aku, menjaga aku, tahan dengan kerenah aku..eh lebih2 pulak kan hewhewhew

k this is actually to keep me awake. byk lagi tak study ni. T_T later peeps :):)

6 comments:

koshary said...

walaupun aku jarang online ber-social network sangat. tapi tiap kali aku bukak semua, mesti nama ko sinonim dengan kahwin. faz - ... ... kahwin .. .. ishk ishk :P

dah tak lama dah tu, tapi kita tengok siapa dulu. aku ke ko :D

fuzzyskuzzy said...

hahaha tu pasal kucai jarang onlineeeeeeeeee..i talk about other things also meh, but maybe not as much as kahwin *tunduk mengalah*

haha ciss..baiklah. :p

Juan said...

moga dipermudahkan segalanya.. mintalah dari-Nya.. :)

ps:dari twitter @juanjutawan singgah kemari, janganlah bercinta sampai lupa diri..:p Kawen ajer!

Raja Ellysya Noor said...

bila baca post kak paz yg ne,kita pon rsa nk kawen jugak.carikkan boleh?nk ensem kaya setia budiman.bla3....haha

ggodluck exam! :D

Aujinz said...

kawen kan best.. kan?.. eh?..

fuzzyskuzzy said...

juan...terima kasih menyinggah :) insyaAllah :)

lisya..hahaha amboii! demand tau! baik kite cari kita punya dulu wahahaha..

aujinz..best la kot.tak pernah try lagi :p