Friday, November 5, 2010

paranoya

pernah tak korang dengar orang cakap, ' student medic adelah orang yg paling senang nak paranoid ' ..mana taknya weh,belajar pasal penyakit pulak kan..bila blaja clinical sign je mulalah macam ' eh macam aku je ' >.< sem ni lah menarik...korang tau tak salah satu sign utk iron deficiency anemia ataupon kekurangan iron dalam darah ialah mempunyai kuku yang berbentuk sudu? ahaa.i have that! >.< lepastu,tau tak kalau ade masalah dalam liver kau boleh mendapat kegatalan secara tiba2 di kulit.oh yes,i have that too!! >.< lepas ni kita tengok penyakit apa yang membuatkan rambut berguguran tahap gaban seperti yang aku alami sekarang ini.

life is great kan?

ni yang buat aku cuak nak pergi medical check up next week ni! hwaaaaaaaaaaaaaaaaaa T______T


p/s: kawan-kawan,jangan takut....ni hanyelah simptom paranoid yang disebutkan..too much reading is making me paranoid over everything! maybe i should stop reading and watch movies instead. :p btw exam hari ahad dan harni adalah hari jumaat yer. ^_______^

1 comment:

Ezz said...

haishh! kak faz!
mintak jauh la sakit2 tu.
alaa, perasaan je tu.
time2 ni la kuku nak camtu kan.
xdenyer la!

insyaAllah sehat.
gugur rambut tu biasa la