Tuesday, July 28, 2009

penulisan tanpe pemikiran panjang

tau x? norman kru da nk kawen weh..ngn dokter umo 44 thn..dlm 2minggu agi kot,aku bc kat paper singapore..wahahahahahaha melepas aku nk kawen milionnaire -_-"

[ its hard to blog when there's too many soundssssssssssssss surrounding me..anoyyiiiinnnggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]

ouh i just noticed dat,i've got sunburnt from swimming on last saturday..grrr..tapi x trowk sgt ah,thanx 2 d sunblock.tapi x bkesan sgt la kn klo x xde r aku sunburn..still,its oke la drp x pkai..sbb kt kaki aku xpkai sunblock n dah sunburnt gile babi..ngee..pastu en,i've also realised dat i hav not captured any picture of my face during azha bro's wedding..padahal aku trase aku lawa mlm tu.heh.prasan,ok tau.bia ah..hahahahahhah ;p kalo bkn aku nk puji dri sndri sape lagi kn kn kn ;p..ouh wedding abg azha tu,kt wisma sejarah at jln tun razak..i drove there..1st time driving at nite jauh2 smpai kne lalu byk tol dgn pngetahuan abah..b4 dis drive mlm2 jauh2 pegi damansara plancau sume tuh bpk aku xtau.kikiki..err tapi aritu dah ter bgtau bcoz trying to convince him dat i can drive..huk2.

got invitation to watch harry porter dat nite..prrgh bpk best.tp x pergi.cube mmperoleh kprcayaan dari abah,so xnk uat pasal.. ;p

oke aku trase mcm aku mmbebel jekkk...ahahaha..tak tak,aku hepy..emm snanye tak hepy tapi buat2 hepy sbb tkut nanti rangga nk lempang aku ;p..hahahahaha...adoooyyyyyyy boringg gler single.ceh padahal bru bape bulan..dlu single 2 thn bahagia plak aku..huhu..tah la im just so confused with myself..plus,the age is killing me..being 21 n single buat aku rase mcm aku ni pathethic gile..ouh blom 21 lagi bbrp minggu..hehehehe...damn da dkat kottt...n d fact dat aku akn smbg stdy 6thn lgi out from the country worries me a lot..bile tah lagi mse aku nk bcinte @ mncari cinte baru..time tuh aku SEPATUTNYE pk stdy je n bnda2 remeh ni aku tayah pk dah..pttnye aku gi sane bahagie bljr 6 thn balik2 cni ade rmbgn msk mminang pastu aku cume stuju je pastu kawen..haaa..kn sng..n,sume tau kn,aku blk cni umo da 27,n dats OLD fer a lady..lain la kalo norman KRU available agi...hwaaaaaaaaaaaaaa -_-"

sronok jugak mmbebel kan?

later..daa~

3 comments:

deep said...

haha.gile mencarut.tamo sedeh2.nnt rangga tampar laju2.

ape neh paz.single 2taon xde hal jek.g norat abg mini cooper la kat sane.ngeee

Acha said...

a ah ade fb die. hehhe. woaaaah someone's in loveee :P hahah
camne kak faz kenal die? add lah :P

fuzzyskuzzy said...

haha..aku da lupe lah muke abg mini cooper tuh ;p

syrull..saye sudah add..wahahahah *bahagia* ehhh japgi dia bc komen nih..heee.. ;p