Sunday, January 2, 2011

2011 :')

selamat datang 2011,selamat tinggal 2010! seperti mana berlalunya tahun lepas,mcm tu jugaklah aku harap akan berlalunya kisah sedih dalam hidup aku..terima kasih jugak dekat blog ni,sebab aku dpt tgk balik ape yg dah jdi dalam hidup aku spnjg 3 thn yg lepas..bila aku start tahun yg baru dgn depress nye,deep down inside aku berharap yg tahun baru itu akan mmbawa ketenangan,kesenangan dan bermula chapter baru..i hope..tpi takpelah,aku anggap Allah masih lagi menguji aku..mungkin aku sendiri perlukan lebih 2 tahun untuk 'heal my wounds' :)


tahub baru ini tirai dibuka dengan berita kematian..al fatihah buat arwah faizal yusof..somehow aku mcm sedih..padahal aku pernah jumpe dia sekali je pon.time karnival sukan remaje ni lah..dia buli aku atas pentas..hehe..kelakar..dia mmg kelakar..takpe la,Allah lebih sayangkan dia. :') takziah buat keluarga arwah.

semakin hari aku semakin diingatkan dengan kematian..Allah nak ingatkan kita,dunia ni sementara je..last2 kita akan balik dekat Dia..kadang-kadang aku takut,sebab aku tau amalan aku mmg tak cukup lagi..tapi bila teringat arwah mama,aku rasa mcm.....ntah la..susah la nak cakap.takpelah.biar je aku simpan sendiri. :')

bila aku sedih macam sekarang,memang aku teringatkan arwah mama jer..bila dia pergi,aku rasa jiwa aku pon pergi sekali..aku kuat,ye kadang2 aku kuat..tapi kadang2..macam ni lah rasa dia..walaupun ade 10orang ade bersama aku,jiwa aku tetap kosong..huhu..

eh dah la,tahun baru buat entry sedih pulak..semoga tahun baru ni akan mendatangkan kebaikan untuk kita semua insyaAllah..kullu sanah wa enta toyibbin! :)

1 comment:

Arina said...

Hapy New Year dear..:))
Be storng faz..sy percaye kamu memang kuat..ingt aku always ade 4 u..:P