Sunday, December 16, 2012

le lanun ranggi contest

memula macam nak masuk.. lepas tu segan.. lepas tu nak masuk balik. and nowwww here it issss! yeayyy...! apa benda lah aku ni. well2, just nk bgtau, ada contest yg dibuat oleh rakan blogger saya. moh le melawat blog dia, comel2 lukisan dia tau. bila dia nak lukis muka kita taktau la. eh. ha klik je gambar bawah ni :p


mintak mintak menang. kalau menang, aku bawak cawan tu datang egypt ni! kalau tak menang aku tuntut tako dari ojinz. humph! :p


taktau nak letak gambar besar mana. kang besar sangat senget pulak blog ni. bukan apa, kite kesian kat ojin, nanti dia kena gosok-gosok mata nak baca entry kita. tak pasal kena beli cermin mata oakley lagi. ehhhh. kbaiii..

siapa siapa nak join contest silalah klik blog ojin ye! :D

5 comments:

Aujinz said...

hahhahaha.. kemain... nampak laaa... klik jer gambo tue, dia jadi laa beso.. koh koh koh

fuzzyskuzzy said...

hikhik. cukup syarat tak entry saya? boleh menang kan? kita kawan kan? eh. hahahaha :p

kusyi said...

hahaha.. jahat lelaki tu!!

Nieyxzha Hassan said...

Hahahaha..aduyaii

deno said...

hahaha... dtg dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html