Friday, January 22, 2010

pelik

kadang-kadang org yg paling kita benci yg pernah buat palat dengan kita.......dia taklah jahat sangat..bila dikaji kehidupan dia dgn kawan2,dia memang baik..somehow dalam palat2 dia tu,ade soft side dia..ade prasaan sayang dan lemah nya..ada juga dia tau untuk kurangkan sedikit egonya..

persoalannya..kenape kau kene buat palat dengan aku? ko layan aku baik2 ajer tak boleh eh? aku tak penah pon buat palat kt kau.tak phm.asal kau benci sgt kat aku ek?? -_-"

manusia kan.takde yang sempurna.

2 comments:

mei said...
This comment has been removed by the author.
mei said...

ngapa in kamo d sane asek emo saja,faz.
ada kesulitan apa dong